Web Analytics

Lovitură de teatru: Antoine Doucerain pleacă de la conducerea Dacia după doar patru luni. Jerome Olive, din nou director general

de | 6.09.2018 11:11 | Actualitate

Numit director general la Dacia la 1 mai, Antoine Doucerain a renunțat la funcție după doar patru luni și după ce în urmă cu doar patru zile organizase la București cu mare succes parada autoturismelor Dacia. Locul său va fi luat de Jerome Olive (foto), cel care a mai condus Dacia în perioada 2010-2013.

„Antoine Doucerain îşi încetează activitatea din România din motive personale. Jérome Olive, în prezent, Alliance Regional SVP – Manufacturing, Supply Chain & Process Engineering pentru regiunea Eurasia, a mai îndeplinit funcţia de director general Dacia şi Groupe Renault România în perioada 2010 – 2013”, se arată într-un comunicat de presă al Dacia.

Jérôme Olive a obtinut diploma de inginer a Institutului Catolic de Arte si Meserii (ICAM) în anul 1980. Cariera sa la Renault a început în 1982, la uzina de la Sandouville, unde a ocupat diferite posturi în domeniul fiabilizării proceselor de fabricaţie şi de mentenanţă.

În 1999, Olive a devenit director adjunct responsabil cu fabricaţia, preluând conducerea uzinei la începutul anului 2004. În ianuarie 2010 a fost numit director general Dacia şi Groupe Renault România până în 2013.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii