Loredana Groza va susține un concert caritabil într-un club din Capitală pentru reabilitarea etajului 6 al Spitalului de Pediatrie Pitești

de | 11.05.2022 09:55 | Actualitate, Home

Loredana Groza, una dintre cele mai cele mai cunoscute și apreciate artiste din industria muzicală autohtonă, va susține un concert caritabil pentru reabilitarea etajului 6 al Spitalului de Pediatrie Pitești într-un club din Capitală, pe 10 iunie a.c.

pediatrie - Loredana Groza - concert pentru reabilitarea etajului 6 al Spitalului de Pediatrie Pitești

Evenimentul face parte din campania „Pentru copiii noștri”, ce are drept obiectiv renovarea spitalelor sau secțiilor de pediatrie, acolo unde copiii ajung. Spitalul de Pediatrie din Pitești nu a fost reabilitat niciodată în ultimii 42 de ani, așadar acest eveniment organizat cu scop caritabil, este mai mult decât așteptat.

Citește și: Bitcoin a scăzut sub 33.000 de dolari pe unitate

”Totul trebuie schimbat – de la instalațiile electrice și termice până la crearea de grupuri sanitare noi și renovarea celor existente, pentru a ajunge la standarde actuale de funcționare. Conducerea spitalului a făcut mari eforturi să schimbe, treptat, acest lucru. Așa au renovat, din fondurile spitalului, câteva dintre etajele spitalului. Dorința lor cea mai mare este continue procesul de renovare și să ofere copiilor pe care îi îngrijesc cele mai bune condiții pentru a se însănătoși cât mai repede. Etajul 6 era următorul pe lista conducerii. Însă, pentru reabilitarea lui au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor”, anunță inițiatorii campaniei „Pentru copiii noștri”.

Citește și: Cazul copiilor agresați la o creșă din Pitești. Educatoarea este anchetată și disciplinar

Concertul caritabil susținut de Loredana Groza va avea loc în clubul Fratelli Studios, din București, vineri, 10 iunie, începând cu ora 21:00. Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul iabilet.ro.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”
Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”

Șeful statului a declarat, marţi, la aniversarea PNL de la Vila Florica, că a rămas acelaşi partid autentic, care nu şi-a abandonat niciodată în cei aproape 150 de ani de existenţă doctrina, crezul sau valorile. Timpul luptelor politice interne a trecut, cel puţin aşa...


Loading RSS Feed