Cazul copiilor agresați la o creșă din Pitești. Educatoarea este anchetată și disciplinar

de | 10.05.2022 16:16 | Actualitate, Dezvaluiri, Home

Educatoarea acuzată că a agresat minori de la creșa nr. 6 din Trivale este anchetată disciplinar. Ancheta administrativă a fost demarată în urma sesizării formulate de directorul creșei din Pitești.

„Referitor la cazul investigat de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 de Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, vă comunicăm faptul că salariata în funcția de educator puericultor în Creșa nr. 6 Trivale se afla, la data demarării anchetei penale, și în anchetă administrativă. 
De îndată ce a luat la cunoștință  despre presupusele agresiuni fizice și verbale asupra copiilor, în data de 26 aprilie 2022, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Pitești a inițiat toate  demersurile legale de investigare a situației, prin demararea anchetei disciplinare prealabile, și a oferit părinților tot sprijinul pentru stabilirea adevărului și luarea măsurilor administrative prevăzute de lege! Cercetarea disciplinară prealabilă anchetei penale a fost demarată la nivelul instituției, ca urmare a sesizării formulate chiar de șeful Serviciului Creșe Pitești”
, a transmis Primăria Pitești.

Citește și Control judiciar pentru educatoarea din Pitești, cercetată pentru purtare abuzivă

Citește și Copii abuzați de îngrijitoare la o creșă din Pitești

Reamintim că femeia, în vârstă de 44 de ani, a fost reținută pentru 8 ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Circulație închisă pe un drum județean din Argeș
Circulație închisă pe un drum județean din Argeș

Circulația pe drumul județean 741, Pitești – Mioveni se închide, miercuri, 25 mai, între orele 8-15. „Circulația pe tronsonul cuprins între km. 0+000 – 1+450 (intersecția de la Școala Specială Valea Mare Ștefănești), va fi închisă pentru lucrări urgente la trecerea la...


Loading RSS Feed