Web Analytics

Cazul copiilor agresați la o creșă din Pitești. Educatoarea este anchetată și disciplinar

de | 10.05.2022 16:16 | Actualitate, Dezvăluiri

Educatoarea acuzată că a agresat minori de la creșa nr. 6 din Trivale este anchetată disciplinar. Ancheta administrativă a fost demarată în urma sesizării formulate de directorul creșei din Pitești.

„Referitor la cazul investigat de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 de Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, vă comunicăm faptul că salariata în funcția de educator puericultor în Creșa nr. 6 Trivale se afla, la data demarării anchetei penale, și în anchetă administrativă. 
De îndată ce a luat la cunoștință  despre presupusele agresiuni fizice și verbale asupra copiilor, în data de 26 aprilie 2022, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Pitești a inițiat toate  demersurile legale de investigare a situației, prin demararea anchetei disciplinare prealabile, și a oferit părinților tot sprijinul pentru stabilirea adevărului și luarea măsurilor administrative prevăzute de lege! Cercetarea disciplinară prealabilă anchetei penale a fost demarată la nivelul instituției, ca urmare a sesizării formulate chiar de șeful Serviciului Creșe Pitești”
, a transmis Primăria Pitești.

Citește și Control judiciar pentru educatoarea din Pitești, cercetată pentru purtare abuzivă

Citește și Copii abuzați de îngrijitoare la o creșă din Pitești

Reamintim că femeia, în vârstă de 44 de ani, a fost reținută pentru 8 ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *