Web Analytics

Locuitorii comunei Corbeni vor protesta la București împotriva urșilor

de | 24.06.2021 09:37 | Actualitate

Marți 29 iunie 2021,începând cu ora 12:00 va avea loc la Bucuresti în fața Ministerului Mediului Apelor si Pădurilor o manifestare ,pașnică, ce are ca scop aducerea la cunoștință autorităților a situației reale din țară,cât mai ales în zona de nord a Argeșului, cu privire la probremele cauzate de numarul mare de animale salbatice scapate de sub control,precum si a pagubelor create de acestea fermierilor si a riscurilor zilnice la care oamenii sunt expusi.

CITESTE SI Preotul primar Dinică de la Corbeni s-a apropiat de cer cu… elicopterul

Primarul comunei, Nicolae Dinică a transmis mesajul locuitorilor comunei, astfel că, cei interesați se pot înscrie la adresa de e-mail a primăriei primaria_corbeni@yahoo.com sau tel: 0248730236 in cel mai scurt timp posibil.

De asemenea ,vă facem cunoscut că Primăria Corbeni a facut mai multe adrese către:INSTITUTIA PREFECTULUI-JUDETUL ARGES;GARDA FORESTIERA PLOIESTI;AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI ARGES;OCOLUL SILVIC VIDRARU si ASOCIATIA JUDETEANA A VANATORILOR SI PESCARILOR ARGES ,prin care se solicită luarea măsurilor necesare pentru îndepărtarea urșilor din localitate care pe lângă pagubele făcute au înspăimântat cetățenii din comună!
 Datorită cererilor înregistrate de către persoanele păgubite a fost convocată: Comisia de constatare si evaluare a pagubelor produse de speciile de fauna de interes cinegetic animalelor domestice , in data de 24.03.2021 respectiv data de 17.06.2021 .
Vocea celor afectati trebuie auzită și să conteze în luarea deciziilor și găsirea unor soluții urgente!!!, a mai transmis edilul.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii