Web Analytics

Locuitorii din Clucereasa, branşaţi la gaze până la 1 decembrie 2020

de | 18.07.2019 13:24 | Economie

Vești bune pentru locuitorii cartierului Clucereasa din Mioveni. Proiectul privind alimentarea cu gaze pentru cele peste 200 de gospodării a intrat în linie dreaptă. Compania de distribuție de gaze naturale ENGIE a desemnat firma care va realiza lucrările pentru proiectarea și execuția rețelei de distribuție gaze naturale în cartierul Clucereasa – străzile Calea Câmpulung, Gării, Aleea Clucerului, Barajului, Depozitelor și Filipeștilor, pe o lungime totală de 6,285 km.
În această săptămână, firma desemnată câștigătoare urmează să depună documentaţia în vederea obținerii certificatului de urbanism, urmând ca lunile următoare să fie emise de la autoritățile naționale competente avizele și autorizațiile necesare. Ca și prognostic, se previzionează ca cel mai devreme la 1 decembrie 2020 rețeaua să fie funcțională.
Proiectul de introducere a rețelei de gaze naturale și alimentarea cu gaze a întregii zone Clucereasa, cu o lungime de 6.285 m, a fost încheiat între Primăria orașului Mioveni, în calitate de finanțator, ENGIE Romnânia, în calitate de cofinanțator, și Distrigaz Sud Rețele, în calitate de operator. Valoarea totală a acestei investiții este de 2.592.766,02 lei, din care Primăria Mioveni va achita suma 2.499.167,20 lei, plus TVA, iar ENGIE România, doar 93.598,85 lei, plus TVA.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii