Web Analytics

Liviu Ţâroiu, pregătit să câştige bătălia pentru Primăria Câmpulung

de | 19.05.2016 16:06 | Politica si Administratie

Candidaţii PSD la alegerile locale pentru localităţile din zona Câmpulung au fost prezentaţi la debut de campanie electorală în prezenţa liderilor judeţeni şi a parlamentarilor, deputatul Gheorghe Marin anunţând începerea „marşului nostru spre victorie”. Preşedintele partidului, senatorul Şerban Valeca, deputatul Simona Bucura Oprescu, dar şi principalii candidaţi la Consiliul Judeţean Argeş, adică Dan Manu, Ion Mânzână şi Nicolae Velcea au fost cei care şi-au arătat sprijinul pentru candidaţii musceleni, trecând prin câteva comune din zonă, după care au ajuns la Câmpulung pentru a anunţa mobilizarea generală în vederea câştigării alegerilor, „pentru viitor şi dezvoltarea acestor locuri”.
Cei care au intrat în cursa electorală în localităţile din fostul Colegiu Câmpulung sunt Maria Toader (Bughea de Jos), Ion Paul Marin (Stoeneşti), Ionel Dulamă (Rucăr), Marian Toader (Lereşti), Ionel Marius Stoica (Albeştii de Muscel), Dragoş Florin Beldugan (Bughea de Sus), Ion Mugurel Minciună (Cetăţeni), Sorin Liviu Morel (Dragoslavele) şi Dumitru Secăreanu (Dâmbovicioara). Unii dintre ei au o bogată experienţă în administraţie, alţii sunt debutanţi în alegeri, dar toţi şi-au declarat ca ţintă post-electorală respectarea sloganului „Aproape de oameni”.
Festivitatea şi-a atins culmea în momentul prezentării candidatului la funcţia de primar pentru Câmpulung. „Este omul care va repune municipiul nostru pe drumul dezvoltării, după ce am avut parte de o lungă perioadă de stagnare” – astfel a fost urcat pe scenă Liviu Ioan Ţâroiu, cel care are o experienţă de 16 ani în administraţia locală, având şi două mandate de viceprimar.
„Ştiu ce am de făcut şi împreună cu echipa de consilieri voi reuşi!”, a spus Ţâroiu, în aplauzele celor câteva sute de colegi şi susţinători. C.I.B.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii