Lituanianul Justas Tamulis a plecat de la BCM U Pitești

de | 3.02.2020 13:07 | Actualitate

 

Justas Tamulis a disputat ultimul meci în echipamentul lui BCM U Pitești în victoria obținută după prelungiri contra lui CSO Voluntari, scor 97-89. Lituanianul și-a găsit echipă în țara natală și va continua sezonul la Pieno Zvaigzdes.

Baschetbalistul în vârstă de 25 de ani s-a alăturat lui BCM U Pitești la startul sezonului 2019-2020. El a bifat 14 prezențe în Liga Națională de Baschet Masculin, cu cifre statistice de 6.7 puncte, 1.2 recuperări și 1.2 pase decisive în aproape 20 de minute petrecute pe parchet. Cel mai bun meci al său a avut loc în Grupa Galbenă contra lui CSM Galați când a marcat 15 puncte.

Tamulis a mai evoluat pentru Pieno Zvaigzdes timp de două sezoane între 2015 și 2017. El s-a format la Zalgiris Kaunas, unde a evoluat doar pentru echipa secundă, iar în Lituania a mai jucat pentru Nevezis. Leche Rio Breogan și BC CSU Sibiu sunt celelalte două echipe străine unde a mai evoluat.

Pieno Zvaigzdes, noua echipă a lui Justas Tamulis, se află pe poziția a 8-a în campionatul Lituaniei cu 6 victorii și 15 înfrângeri.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii