Web Analytics

“Lista lui Miuțescu” pentru Fisc: liberalii pregătesc o conducere dominată de femei 

de | 31.12.2019 17:25 | Actualitate

Șeful liberalilor argeșeni, Adrian Miuțescu, are deja în față o listă cu posturile de conducere de la Direcția de Finanțe care sunt vacante și unde PNL urmează să-și pună oameni.

Iată care sunt propunerile de pe “Lista lui Miuțescu”, cu amendamentul că e posibil ca nu chiar toate să revină liberalilor, având în vedere că și partenerii de coaliție, PMP și ALDE, să solicite anumite poziții. Deci, propunerile PNL Argeș, în ordinea numerelor de pe tricou, sunt următoarele:
Șeful Administației Județene a Finanțelor Publice Argeș- Georgeta Iliuță;
Sef Administratie adjunct Persoane Fizice- Groșanu Adriana;
Șef Evidență Persoane Fizice- Cârjescu Adriana;
Șef Birou Comunicare și Informare-Mihaela Model;
Șef Serviciu Informații Fiscale- Ileana Bobeică;
Șef Serviciu Topoloveni: Bobeică Gheorghe;
Șef Serviciu Executare Persoane Fizice-Marius Ciucă; De asemenea, la conducerea Serviciului de Contribuabili Mijlocii ar urma să vină Razvan Deaconescu, iar pe postul lui Dan Velea vine Lavinia Popa.

De observat că Adrian Miuțescu și liberalii pregătesc o premieră în istoria Finanțelor Publice din Argeș, anume o conducere în care femeile dețin pozițiile cheie. La fel de adevărat e și că liberalii propun oameni din interiorul fiscului și care sunt finanțiști de carieră. Singurii șefi care își vor păstra funcțiile sunt cei doi adjuncți care au concurs pe post: e vorba de Dorin Nicolae Falcă Matei-șef administrație adjunct Inspecție Fiscală și Gabriela Florentina Ionescu-șef administrație adjunct Colectare Persoane Juridice. Interesant e că adjunctei Gabriela Ionescu, numită interimar ca șef de administrație județeană în urmă cu 15 zile și căreia i-a expirat împuternicirea chiar azi, în ultima zi a anului, șefa ANAF, Mirela Călugăreanu, i-a prelungit tot azi mandatul la conducerea fiscului argeșean cu încă o lună, până pe 31 Ianuarie. Și nu doar Gabrielei Ionescu i-a prelungit Mirela Călugăreanu împuternicirea cu încă o lună, ci și celuilalt adjunct- Claudian Baciu Lămbeanu. Asta și în contextul în care Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș a ajuns la un grad de colectare record în ultima lună a lui 2019, făcându-și planul pe decembrie în procent de 125%. Foarte interesant e cum vor coabita cele “două conduceri” ale fiscului argeșean, cea oficială, din luna Ianuarie, dar și cea din umbră, viitoare, de pe “Lista lui Adrian Miuțescu”. (M.S)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii