Web Analytics

Like şi fake… cu Dănuţ Dinu. Şi cu frustrările acestuia că n-a ieşit primar

de | 5.11.2020 13:26 | Actualitate, Culise

Fabrica de fake-like-uri a Piteștiului, ne referim la tot mai tragi-comicul consilier Dănuț Dinu, plânge că a fost dat afară, ca ultimul milițian, din PMP Argeș. Și că perfidul prezident Cătălin Bulf s-ar fi folosit de banii pe care i-ar fi cheltuit, chipurile, el, Dănuț Dinu, în campania electorală, după care… eject. Și dă-i și rupe facebook-ul în două, cu o victimizare aproape dizenterică și lacrimi de crocodil care pot umple lejer barajele Vidraru și Pecineagu la un loc.

  Citește și  Am avut dreptate în ceea ce am scris încă din august! / „Libertatea” confirmă dezvăluirile din „Jurnalul”: Dacia a fost cel mai mare focar de Covid din Argeş

În realitate, e ca la Radio Erevan. Dinu n-a dat, ci a luat. Și a luat cam mult, nenică, după necesități, că le-a avut cam mari, vorba lui nea Bachus din celebrul film cu același nume. Pe surse, Dănuț Dinu nu doar că nu a depus niciun leuț din buzunar în contul partidului, reprezentând contribuția sa pe lege la campania electorală, ci a împrumutat un miliard de lei vechi. De la cine? De la Cătălin Bulf! Care, prevăzător și perfect legal, a făcut contract la notariat cu fostul comisar-șef de poliție sau miliție, în care ordine vreți dvs. Mult hulit acum, dar foarte iubit de Dănuț Dinu până ce acesta din urmă și-a văzut epoleții puși pe buletinele de vot cu sigla PMP, ca și candidat la Primăria Pitești, Cătălin Bulf nu-i nici el vreun fraier pe care să-l facă din vorbe orice figurant de studiourile Buftea. Are mai mulți ași pe mânecă, dar probabil că așteaptă momentul scadenței notariale, atunci când Dănuț Dinu va veni spășit în fața lui. Că, vorba ceea, dacă ți-a plăcut să fii candidat, te-ai lăsat împrumutat! Bonus, Bulf a mai aflat ceva. Că Dănuț Dinu s-a cuplat cu Virgil Baciu, pierzătorul PMP la președinția CJ, și, supărați amândoi ca două gogoși înfuriate, s-au dus la un ziarist să-i ceară telefonul lui Robert Turcescu, pentru ca acesta din urmă să le intermedieze o audiență la Eugen Tomac, președintele PMP. De ce? Pentru ca liderul de la București să-l schimbe pe Bulf pe motiv că s-au făcut ei de râs și nu i-au votat piteștenii, respectiv argeșenii, la Primărie și Consiliul Județean. Nu-i o fază de Cascadorii Râsului? Cam da!
(ELECTRO-CUTARE)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii