Web Analytics
scris vineri, 19.01.2024

Lideri ai PSD au petrecut de 1 Decembrie 2022 în Dubai și 2023 în clubul de lux Nuba din Poiana Brașov

În 2022 și 2023, mai mulți lideri ai formațiunii de stânga PSD au petrecut minivacanțele de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, în Dubai și Poiana Brașov, la clubul Nuba Chalet. Șefa Comisiei Juridice din Camera Deputaților, Laura Vicol, a călătorit la Brașov, alături de familie, cu un tren închiriat special de către organizatorii petrecerii de la Poiana Brașov, în colaborare cu o firmă de IT și una de pariuri.

Lideri ai PSD au petrecut de 1 Decembrie 2022 în Dubai și 2023 în clubul de lux Nuba din Poiana Brașov


Citește și: Mihai Eminescu, un critic al occidentalizării forțate

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost prezent și el la Nuba, documentele puse de acesta la dispoziția G4Media.ro indicând că, în decurs de 24 de ore, a cheltuit cel puțin 4.100 de lei pentru cazare și consumație în club. La sfârșitul anului 2022, G4Media.ro a dezvăluit faptul că Vicol și Grindeanu, alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu și liderul deputaților social-democrați, Alfred Simonis, împreună cu familiile, au călătorit în Dubai de Ziua Națională.

Laura Vicol și Sorin Grindeanu sunt clienți tradiționali ai cluburilor Nuba, presa menționând prezența lor, în noiembrie 2022, la cel din București. Anul trecut, la începutul lunii decembrie, în spațiul public au apărut mai multe fotografii de la petrecerea organizată de Nuba la clubul deținut în Poiana Brașov, în imagini putând fi văzuți cei doi membri PSD și membri ai familiilor lor. Aceștia și-au petrecut la munte minivacanța de 1 Decembrie.

G4Media.ro a aflat că, pentru a ajunge la Brașov, Laura Vicol a călătorit atât la dus, cât și la întors cu un tren închiriat din București, de la Căile Ferate Române, de către ISN Entertainment SRL, societatea care deține clubul Nuba Chalet.

Sursa: G4Media

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *