Web Analytics
scris joi, 09.01.2020

Licitaţie de sărbători pentru Râul Târgului

Finalurile de an sunt perioade de muncă intensă la Primăria Câmpulung, în condiţiile în care două dintre cele mai importante proiecte de investiţii au fost propuse spre execuţie tocmai când porcii au sucombat şi şunculiţele se afumă. Aşa a fost cu zona pietonală de la Piaţa Centrală şi cu încă neînceputa lucrare de modernizare a Bulevardului „Pardon”, aşa a fost, la finalul lui 2019, şi cu studiul de fezabilitate pentru îndrăzneţul proiect de amenajarea în scop de promenadă a Râului Târgului.
Pe 23 decembrie 2019 a fost publicat anunţul pe SICAP, iar mâine expiră termenul de depunere a ofertelor de către cei care doresc să întocmească studiul de fezabilitate şi un plan urbanistic zonal. Bani pentru această documentaţie au existat tot anul în bugetul Câmpulungului, suma alocată fiind de 135.000 de lei, însă anunţul de atribuire face referire la peste 160.000 de lei. Anterior, în 2018, a fost realizat studiul de prefezabilitate al investiţiei, care este evaluată la 60 de milioane de lei.
C.I.B.

Licitaţie de sărbători pentru Râul Târgului

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...