Web Analytics
scris miercuri, 24.04.2024

Liceul de Arte Dinu Lipatti din Pitești a câştigat concursul Şcoala Viitorului

Liceul de Arte Dinu Lipatti din Pitești a câştigat concursul Şcoala Viitorului, organizat de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Liceul de Arte Dinu Lipatti din Pitești a câştigat concursul Şcoala Viitorului

Astfel, laboratorul liceului va fi dotat cu tablete grafice, o tablă interactivă, iar profesorii vor fi specializaţi la cursuri în Germania. Pentru că au fost foarte multe proiecte bune depuse, juriul a decis să acorde și un premiu special unei alte instituţii de învăţământ din ţară.

Citește și Au început înscrierile pentru admiterea la școlile postliceale militare ale Jandarmeriei Române!

Andrada Vlaicu, Andreea Ciobotea, Isabel Slabu, Alexandru Șerbănescu, Maria Georgiana Oncescu, Ana-Maria Șerban, Otilia Cârstea de la Liceul de Arte „Dinu Lipatti” au reuşit să câștige competiţia prin utilizarea tehnologiilor de ultimă generație. Elevii au gândit un proiect prin care să facă orele de curs mult mai interactive şi mai interesante.

Câștigătorii concursului vor primi 26 de tablete grafice WACOM pentru utilizarea de către elevi și profesori în laborator, 1 tablă interactivă de ultimă generație Newline, dar și un training pentru profesorul coordonator și directorul școlii la sediul WACOM din Dusseldorf, Germania.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...