Liberalii şi-au depus candidaturile pentru Consiliul Judeţean / Emanuel Soare: „Vom face din Argeş un judeţ de care să fim cu toţii mândri”

de | 20.08.2020 13:53 | Politica si Administratie

Candidații PNL Argeș pentru Consiliul Județean și-au depus luni, 17 august, dosarele de candidatură la Biroul Electoral Județean. Lista este deschisă de către Emanuel Soare, fostul prefect al Argeșului, care candidează la președinția Consiliului Județean. Acesta este urmat de președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu. Liderul filialei județene a PNL a promovat tinerii în lista de candidați, alături de oameni cu experiență în administrație, cu mandate de aleși locali la activ. Liberalii au depus 25.000 de semnături de susținere, strânse de la argeșeni.

Emanuel Soare: „În jurul meu este o echipă puternică și dedicată”

„Începând de astăzi, cred că județul are o șansă mare să intre într-o epocă nouă. Suntem astăzi în fața unei provocări: rămânem cu trecutul, sau ne îndreptăm către viitor? În acest moment avem o șansă mare să ne ridicăm, să redevenim mândri de județul nostru. Suntem un județ puternic industrializat, avem un potențial foarte mare de dezvoltare și sper ca prin candidatura și prin programul de dezvoltare a județului, pe care noi îl depunem, să reușim să îi convingem pe cetățeni că din acest moment au cu cine vota. Am mare încredere, pentru că în jurul meu este o echipă puternică, dedicată, cu energia, viziunea și competențele necesare pentru a face din județul Argeș un județ prosper, educat, de care toți să fim mândri”, a declarat Emanuel Soare la depunerea candidaturii.

Adrian Miuțescu: „Sper ca după 27 septembrie PNL să scrie o pagină de istorie”

„Pe data de 27 vom ști dacă ceea ce spune domnul Soare se și împlinește. Eu am speranță și sunt sigur că așa va fi. Echipa de consilieri județeni a PNL va fi compusă din oameni tineri, noi și oameni cu experiență. Vreau să îi mulțumesc d-lui Emanuel Soare pentru că a intrat în această competiție și pentru că a avut curajul să creadă că putem face mai bine pentru județul Argeș. Sper ca după 27 septembrie PNL să scrie o pagină de istorie, să redevină ce a fost odată, pentru că județul are nevoie de noi, de competența oamenilor liberali. Sunt convins că proiectele și toate programele noastre vor putea fi puse în aplicare, să facem ceea ce oamenii doresc de 30 de ani. Dorim o schimbare la Consiliul Județean Argeș și e nevoie ca argeșenii să facă această schimbare pe 27 septembrie, la alegeri”, a spus Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii