Web Analytics

Liberalii i-au sărbătorit pe vârstnici, la Cornul Vânătorului  

de | 2.10.2022 09:02 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Peste 400 de vârstnici au fost sărbătoriți de liberali, la Cornul Vânătorului, de Ziua Internațională a persoanelor vârstnice. 

“Astăzi (sâmbătă, 1 Octombrie, n red) i-am sărbătorit si noi pe cei care au un rol important în viața noastră și a societății. În cadrul unui eveniment organizat de Comisia de Muncă din PNL Argeș împreună cu Organizația Seniorilor Liberali Argeș, peste 400 de vârstnici din Argeș au petrecut, la Cornul Vânătorului, alături de colegii noștri liberali. Energia, bucuria și pofta lor de viață au fost molipsitoare, iar la finalul dezbaterilor, pe teme de interes comun pentru ei, pensionarii noștri s-au distrat pe cinste.


Citește și Ionuț Popescu, fostul consilier local şi economist al ADIA, reținut de polițiști

I-au avut alături pe Alina Gorghiu, președintele Senatului, pe președintele Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu, , pe Mariana Câmpeanu, fost ministru al Muncii, pe președintele Seniorilor Liberali, Lucretiu Tudoroiu, pe prefectul Radu Perianu, pe secretarul de stat Ion Popa, pe senatorul Danut Bica, pe președintele Seniorilor Liberali Argeș, Stanciu Dorina, dar si pe alți colegi liberali care au marcat această zi.

La mulți ani, dragi pensionari! Să fiți fericiți!”, au transmis liberalii. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *