Web Analytics

Liberalii argeşeni – înscrişi ferm în echipa lui Ludovic Orban

de | 10.06.2021 13:58 | Actualitate, Politica si Administratie

Pe rețelele de socializare și nu numai, liberalii argeșeni își manifestă în număr din ce în ce mai mare susținerea pentru Ludovic Orban, actualul președinte al Partidului Național Liberal. Candidând pentru un nou mandat la congresul din septembrie, actualul președinte al Camerei Deputaților are o relație de prietenie cu liderul organizației județene, deputatul Adrian Miuțescu. Acesta și-a manifestat susținerea pentru Ludovic Orban de nenumărate ori, opțiunea sa fiind împărtășită de majoritatea membrilor și simpatizanților PNL Argeș.

„Tandemul Ludovic Orban – Adrian Miuțescu se dovedește unul convingător”

Apartenența la echipa Ludovic Orban se face în mod public, prin intermediul rețelelor de socializare. Membri importanți sau cu funcții de conducere din PNL Argeș au afișat sloganul “Ludovic Orban – loial oamenilor”, #teamOrban, fotografii cu liderul partidului sau chiar mesaje care au fost preluate inclusiv de presa națională. Tandemul Ludovic Orban – Adrian Miuțescu se dovedește unul convingător, cu cele mai mari șanse în competiția internă.

Liberalii apreciază faptul că, atât ca președinte al PNL, dar și ca prim-ministru, Ludovic Orban a dovedit că este un om de echipă și un prieten al Argeșului, lucru dovedit prin deblocarea proiectelor județului și susținerea unor investiții fără precedent. Susținerea Guvernului liberal pentru realizarea autostrăzii Pitești-Sibiu, a drumului expres Pitești-Craiova sau a stațiunii de schi de la Molivișu sunt numai câteva exemple în acest sens.
M.S.

Citește și LIBERALII ARGEȘENI, ÎNSCRIȘI FERM ÎN ECHIPA LUI LUDOVIC ORBAN

Citește și Ludovic Orban: Următoarea creștere a alocațiilor va fi de la 1 ianuarie 2022

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii