Web Analytics

Liberalii argeșeni, grevă japoneză la Consiliul Județean

de | 31.08.2017 15:41 | Actualitate

greva japonezaLa ședința Consiliului Județean Argeș de joi, 31 august a.c., consilierii județeni liberali au făcut grevă japoneză.

Consilierii PNL au purtat pe mână banderole albe în semn de protest față de tergiversarea demersurilor pentru achiziționarea Vilei Florica. De altfel, în cadrul ședinței au existat și discuții aprinse pe această temă între șeful CJ Dan Manu și președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu.

Liberalii argeșeni anunțaseră cu o săptămână în urmă că vor organiza acțiuni de protest. “PNL Argeş nu poate sta indiferent la infinit pe acest subiect (n.red. cumpărarea Vilei Florica), să fim luaţi în bătaie de joc de majoritatea din CJ sau de către PSD. Aseară, am luat decizia ca PNL să acţioneze direct în instituţii, unde avem aleşi, în CJ şi parlament. În Consiliul Judeţean vom trece la acţiuni de protest. Consilierii judeţeni vor face grevă japoneză. Colegii celorlalte partide, dacă vor să susţină acest demers, îi invităm să vină alături de noi. Dacă greva japoneză din CJ şi din Parlament nu va avea un rezultat scontat, vom continua cu pichetarea Consiliului Judeţean şi cu acţiuni de mitiguri şi protest la Consiliul Județean şi la Parlament”, declara Adrian Miuțescu săptămâna trecută, pe 24 august, într-o conferință de presă.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii