Mohammad Murad, cercetat penal pentru că a distribuit pachete inscripționate cu numele său

de | 25.08.2020 12:06 | Actualitate, Home

Anchetă a poliţiştilor constănțeni după ce omul de afaceri de origine libaneză Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangalia, a împărţit pachete inscripţionate cu numele său.

Cunoscutul om de afaceri Mohammad Murad, candidat la primăria orașului Mangalia, și totodată președinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România, este anchetat penal după ce a fost filmat de un post de televiziune local distribuind pachete inscripționate cu numele său și cu sloganul său electoral: “Alături de oameni”.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apare un candidat la alegerile locale în timp ce ar fi oferit mai multor cetăţeni pachete inscripţionate cu un slogan, alături de numele său, în cursul zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de coruperea alegătorilor. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanţa.

Murad și-a înscris candidatura la Primăria Mangalia în ultima zi permisă de lege, ca independent, după ce anunțase că intenționează să candideze la primaria municipiului Constanța.

Amintim că, Mohammad Murad deține un business în  județul Argeș, fiind patron al unei cunoscute fabrici din zona orașului Topoloveni. 

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Veteran de război celebrat de ziua sa de Consiliul Județean Argeș
Veteran de război celebrat de ziua sa de Consiliul Județean Argeș

Astăzi, de Sfântul Nicolae, veteranul de război colonel (ret) Nicolae Predescu a fost celebrat de ziua sa de conducerea Consiliului Județean Argeș. Vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu și DanArsenescu, vicepreședintele filialei Argeș a Asociației Veteranilorde...

Transport ilegal de lemne la Dragoslavele
Transport ilegal de lemne la Dragoslavele

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au acționat pentru prevenirea delictelor silvice pe raza de competență, ocazie cu care au depistat un bărbat de 24 de ani, care conducea o autoutilitară cu care transporta material lemnos, pe raza localității...