Web Analytics

Lexford Castel și ALDE ajută un copil defavorizat

de | 22.12.2017 13:03 | Actualitate

 alde 1
 
Prin campania „Suflet de copil”, avocatul Cătălin Gherzan, managerul Școlii și Grădiniței Lexford Castel din Pitești, împreună cu ministrul secretar de stat Robert Tudorache (ALDE), Simona Brătulescu (președinte ALDE Argeș și vicepreședinte CJ Argeș) și Adrian Bughiu (ALDE, director executiv adjunct la DJST Arges) și-au unit eforturile pentru a aduce zâmbetul unui puști defavorizat și familiei sale
 
Claudiu Toni Geamănu are 13 ani și este un copil cu un real talent sportiv și cu multe perspective de viitor. Băiatul este component al echipei de fotbal AS Deportivo Mălureni.
Pentru Claudiu, viața nu a fost niciodată ușoară, neavând nici măcar șansa la o viață decentă, mai ales că provine dintr-o familie fără posibilități materiale și părinții nu au un loc de muncă.
 
„Joc fotbal de trei ani și îmi place foarte mult. Idolul meu este Leo Messi. Ca el vreau să ajung! Acum joc la Deportivo Mălucreni, dar peste zece ani, cred că voi fi la Steaua, iar peste 20, chiar mai departe”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, Claudiu.
 
A venit la Lexford Castel, însoțit de antrenorul său, profesor la această unitate de învățământ și de doi dnitre frățiorii lui și au plecat acasă încărcați cu daruri.
„Este o familie grea încercată, cu nouă copii, patru băieți și cinci fete, care trăiește într-o locuință cu două camere. Moș Crăciun, prin noi, Lexford și cei care au ales să-i susțină și care sunt prezenți astăzi, aici, dar și cu sprijinul părinților, elevilor și preșcolarilor noștri, le face astăzi o bucurie, oferindu-i lui Claudiu și familiei sale, daruri care să-i bucure: echipament sportiv, haine, alimente și alte lucruri!”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, avocatul Cătălin  Gherzan, managerul Școlii și Grădiniței Lexford Castel din Pitești.
 
alde2
„Am ținut ca astăzi să fim aici, alături de acești copii, pentru că știam că domnul Cătălin Gherzan, colegul și prietenul nostru are un suflet mare și îmi doresc să repetăm cât de des asemenea gesturi”, a declarat Simona Brătulescu – președinte ALDE Argeș și vicepreședinte CJ Argeș.
„Mă bucur că am putut să sprijinim această inițiativă și îl felicit pe Cătălin pentru această idee”, a spus ministrul secretar de stat Robert Tudorache (ALDE), prezent, de asemenea, la eveniment.  
„M-am raliat din mers acestui proiect, mai ales că vorbim de unul dintre copiii implicați în activitatea sportivă. Cu siguranță vom găsi pârghiile necesare să monitorizăm activitatea acestui copil și să-l sprijinim”, a precizat Adrian Bughiu, director executiv adjunct DJST Arges (ALDE).
 
 alde3

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii