Lexford Castel, accent pe calitatea educaţiei

de | 15.03.2018 12:07 | Actualitate

19 gherzanAu început înscrierile la Şcoala şi Grădiniţa „Lexford Castel”, unităţi ce au ca atu numeroase parteneriate dezvoltate cu alte instituții publice şi pentru care numărul de copii tot mai mare e cel mai bun indicator al performanțelor  actuale.

„Instituția educațională «Lexford Castel» este una dintre cele mai moderne și performante unități de învățământ din țară. Cadrele didactice de excepție, dotările și standardele educaționale oferite de «Lexford Castel» au dat ani la rând județului Argeș elevi cu rezultate excepționale la diverse concursuri locale și naționale. Atât școala, cât și grădinița «Lexford Castel» pun accent pe calitatea educației și tind să se ralieze nivelului european de educație. Să nu uităm că multe dintre câte ne sunt necesare pot aștepta, numai copilul nu. Acum e timpul când se formează trupul şi spiritul lui. Copilului nu i se poate spune: Așteaptă până mâine! Numele lui este AZI!”, a declarat, pentru Jurnal de Argeş, Cătălin Gherzan, managerul unităţii.
Copiii care trec pragul „Lexford Castel” se bucură în acest spațiu special creat pentru ei de educație, ocrotire din partea personalului unității și servicii de cea mai înaltă calitate. În centrul atenției tuturor se află copilul și nevoile lui de creștere, socializare și educație.
„Lexford Castel” funcţionează pe strada P. Ispirescu nr. 5 în municipiul Pitești, în apropierea Școlii Generale „Matei Basarab”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii