Web Analytics

„Let’s Do It România”, şi la Mioveni

de | 20.09.2018 14:00 | Actualitate

Sâmbătă, de Ziua Națională a Curățeniei, campanii de curățenie au avut loc peste tot în țară. O amplă campanie de curățenie a fost organizată în cadrul proiectului „Let’s Do It România” și pe străzile din Mioveni. Au participat, într-un număr mare, angajații Primăriei Mioveni, ai SC Servicii Edilitare pentru Comunitate, elevi, profesori și voluntari.
Acțiunea de ecologizare la nivelul orașului Mioveni a început la ora 09.00 și s-a încheiat după mai bine de trei ore. Toți participanții s-au strâns în fața primăriei și au primit saci de gunoi, mănuși de protecție. Cantitățile de deșeuri strânse de voluntari au fost colectate și trasnsporate la rampa de gunoi de angajații S.Ed.C. Mioveni.
Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu s-a arătat mulțumit de implicarea cetățenilor și a transmis mulțumiri pe contul său de Facebook cu această ocazie:
„Mii de mulțumiri transmit tuturor celor implicați în această campanie, la nivelul orașului Mioveni, celor care au înțeles că faptul că implicarea noastră, a cetățenilor orașului, în acţiuni de voluntariat în domeniul ecologiei conduce către un mod responsabil de a asigura un mediu sănătos şi curat.”
M.T.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii