Web Analytics

Legendarul Udo Dirkschneider va concerta la Posada Rock 2017

de | 15.06.2017 21:45 | Cultură

19 udo dirkschneiderÎntre 1 și 3 septembrie, pe Stadionul Municipal din Câmpulung va avea loc Festivalul Posada Rock 2017, organizat de Asociaţia Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung. Iar primul nume greu care a confirmat deja participarea este Udo Dirkschneider, o legendă a muzicii metal germane.

Vocea sa inconfundabilă, care este sufletul atâtor hituri nemuritoare precum „Metal Heart”, „Princess Of The Dawn” și „Balls to the Wall”, se va auzi live pe scena Posada Rock 2017.
În cadrul turneului „Farewell to Accept”, legendarul Udo DIRKSCHNEIDER a dat încă o dată totul și a scris o nouă poveste de succes: a urcat pe unele dintre cele mai mari scene din lunga sa carieră, mai mult de două treimi din spectacolele susținute în întreaga lume fiind sold-out.
Pe 2 septembrie, la Câmpulung Muscel, pe scena Posada Rock 2017, veteranul rock-ului german va scrie finalul unui imens capitol din istoria muzicii în modul său unic: cântând hiturile care l-au consacrat începând cu anii ’80, alături de formația ACCEPT.
Udo va fi acompaniat și de această dată de muzicienii din trupa sa actuală U.D.O. împreună cu noul chitarist Bill Hudson (ex. Circle II Circle, Jon Oliva’s Pain și TSO).

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii