Web Analytics

Lavinia Năstase, amendată pentru injurii de Poliţia Ştefăneşti

de | 28.02.2019 14:01 | Actualitate

Lavinia Năstase, directoarea Centrului Cultural Ștefănești, a fost amendată de două ori de Poliția Ștefănești, valoarea cumulată a amenzilor fiind de 700 lei. Asta după ce Claudia Mincă, șefa de la Achiziții din Primăria Ștefănești, i-a făcut plângere în luna ianuarie Laviniei, după ce aceasta din urmă a jignit-o. Concret, pe 23 ianuarie, Lavinia Năstase, care era însoțită de încă două subordonate, a jignit-o pe Claudia Mincă pe holurile primăriei. În aceeași zi, după nici două ore, funcționara de la Achiziții a dat din nou nas în nas cu șefa Centrului Cultural, care se afla în hol împreună cu un grup de copii, pe care i-a incitat să o huiduie.
Iată un fragment din plângerea făcută la Poliția Ștefănești de către Claudia Mincă (foto): „În data de 23.01.2018, la ora 10,30, în timp ce coboram scările și mă îndreptam spre compartimentul financiar, doamna Năstase Lavinia Felicia, care era cu un grup de copii în hol, s-a adresat către aceștia, arătând cu degetul spre mine: «Asta este cea care v-a lăsat fără gaze în Golești!», afirmație total neadevărată, instigând copiii să huiduie, iar aceștia au început să strige «huo!» și «hoții!!». Eu am intrat în biroul de taxe și impozite, iar ea a continuat cu strigătele la adresa mea”.
De altfel, Claudia Mincă a mai avut două sesizări anterioare la Poliția orașului Ștefănești, tot după ce Lavinia a jignit-o, făcând-o ”colectoarea de șpăgi din Primăria Ștefănești”. Pentru această din urmă acuză, șefa de la Achiziții a intentat și proces civil Laviniei Năstase, cerându-i daune.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii