Web Analytics
scris vineri, 05.01.2024

Lavinia Bughiu a fost condamnată la închisoare. Daune morale de peste 12.000 euro

Lavinia Ionela Bughiu, soția vicepreședintelui CJ Adrian Dumitru Bughiu, a fost condamnată la 8 luni închisoare, după ce, în mai 2022, a fost dată în judecată de 15 branduri celebre. Pedeapsa a fost amânată cu un termen de supraveghere de 2 ani. Sentința nu este definitivă.

Lavinia Bughiu a fost condamnată la închisoare. Daune morale de peste 12.000 euro

Vineri, 5 ianuarie, inculpata a fost condamnată, la Judecătoria Pitești, pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Adică este acuzată că a vândut, în magazinul său din Pitești, haine, încălțări și parfumuri cu mărcile unor firme celebre, dar contrafăcute. Fapta a avut loc pe 19 decembrie 2018.

15 companii celebre s-au constituit părți civile în procesul de pe rolul Judecătoriei Pitești. Hotărârea poate fi atacată cu drept de apel în 10 zile.

Citește și CEC Bank își avertizează clienții: Atenție la mesaje de tipul „Contul a fost blocat până la noi ordine”!

Instanța i-a impus inculpatei să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 40 de zile, în cadrul Agenției Pentru Protecția Mediului Argeș sau în cadrul Primăriei Piteşti. Inculpata mai este obligată să plătească către firmele care au avut pretenții civile 1.460 de euro, 100 de euro, 3.320 de euro, 2.900 de euro, 860 de euro, 120 de euro, 400 de euro, 3.200 de euro, toate în lei la data plății și cu titlul de daune morale.

De la inculpată au fost confiscate hainele, încălțămintea și celelalte bunuri inscripționate cu mărcile unor firme celebre, folosite la săvârşirea infracţiunii.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *