Web Analytics

Lăsconi vrea city manager şi la Câmpulung

de | 17.12.2020 13:19 | Actualitate, Politica si Administratie

Noul primar al Câmpulungului nu dă pe nimeni afară și nici nu desființează Poliția Locală! Deocamdată… Ba chiar vrea să facă angajări, cu consecința unor completări aduse organigramei. Elena Lăsconi a cerut Consiliului Local să aprobe structura și componența aparatului administrativ prin înființarea a două posturi. Unul este cel de administrator public, așa-zisul city manager, pe care și-l dorea și Liviu Țâroiu. Cel care va prinde locul va avea un salariu echivalent unui director executiv, adică peste zece mii de lei lunar. Al doilea post este o noutate: consilier la cabinetul viceprimarului. Postul este permis prin Codul administrativ, fără a se detalia care sunt atribuțiile angajatului.

Citește și A început show-ul la Câmpulung! „Venetica” Lăsconi i-a tăiat microfonul lui Ţâroiu

Citește și Starețul Ieronim de la Mănăstirea “Negru Vodă” – chemat de primărița Lasconi pentru a alunga „duhurile rele” din Primărie

Primarul Câmpulungului dispune de două posturi de consilier, fostul primar Liviu Țâroiu angajând pe acestea trei persoane (una cu normă întreagă, alte două cu jumătăți de normă). La acest moment, Elena Lăsconi are un singur consilier angajat, cel pe probleme de Sănătate, în persoana medicului Andrei Aron, numit și președinte al Consiliului de Administrație al Spitalului Câmpulung.
C.I.B.

 

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Alta poza nu ati gasit sa puneti la articol mai ziaristilor ? Daca nu e hoata si nu fura ca primarii PSD-isti dragi voua, ati decis sa o sicanati ?