Web Analytics
scris joi, 25.01.2024

Lasconi: „O să mă gândesc şi la varianta ca independent”

Primărița Câmpulungului a renunțat recent la funcția politică deținută în cadrul USR Argeș, dar a rămas membru de partid, chiar lider al filialei locale. ”Voi continua să lupt pentru valorile și principiile USR-ului”, a transmis aceasta, subliniind faptul că la acest moment este candidatul Dreptei Unite (USR-FD-PMP) la Primăria municipală. Însă este vorba de situația ”la acest moment”.
Elena Lasconi spune că nu s-a gândit la o candidatură ca independent, pentru că este o luptătoare pentru valorile USR. Doar că atunci ”când o să văd că nu mai am pentru cine să fac asta, poate că, da, o să iau în calcul și altă variantă”, a declarat aceasta. Ea a mai spus că și în 2020 putea să candideze ca independent, dar a realizat faptul că are nevoie de o echipă.

Lasconi: „O să mă gândesc şi la varianta ca independent”

„Țara nu se schimbă cu un independent aici, altul colo… Avem nevoie de echipă la Câmpulung, avem nevoie de echipă în fiecare localitate din țara asta. Numai așa se schimbă țara: cu primari buni și echipe de profesioniști”, a mai subliniat primărița. „Dacă nu se schimbă lucrurile – și aici mă refer la partea de conducere a USR – o să mă gândesc și la varianta ca independent”, a concluzionat Lasconi.
C.I.B.

Citește și Adio funcţie, dar rămân cu tine! Elena Lasconi s-a detaşat de conducerea USR Argeş, dar rămâne membru de partid

Citește și Şi totuşi, Lasconi pentru Primărie!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *