Web Analytics
scris miercuri, 17.01.2024

Adio funcţie, dar rămân cu tine! Elena Lasconi s-a detaşat de conducerea USR Argeş, dar rămâne membru de partid

Nu trece niciodată prea mult timp între ieșirile la rampă ale Elenei Lasconi, transformarea vedetei TV în vedetă a politicii și administrației fiind evidentă! Ultima expunere mediatică a fost cauzată ca urmare a demisiei pe care aceasta și-a dat-o din funcția de vicepreședinte în cadrul Biroului Județean al USR Argeș. O renunțare motivată întrucâtva de nevoia de aplecare mai mult spre treburile de administrație, funcția de primar al Câmpulungului anunțându-se ca fiind una extrem de solicitantă în următoarea perioadă.
Elena Lasconi deține în continuare funcția de președinte al USR Câmpulung, fiind realeasă ca șef de filială în iunie 2021. În aceeași lună și în același an a devenit lider județean senatorul Narcis Mircescu, însă site-ul oficial al USR Argeș a rămas încremenit în timp, echipa de conducere expusă acolo avându-l ca președinte pe Adrian Cârstea și fiind lipsită de prezența lui Lasconi ca vice al Biroului Județean al filialei județene.

Adio funcţie, dar rămân cu tine! Elena Lasconi s-a detaşat de conducerea USR Argeş, dar rămâne membru de partid

Demisia din funcția de conducere a Elenei Lasconi se adaugă altor plecări sau renunțări de funcții ale altor membri USR. Recent a părăsit partidul Anca Sawaya, membru în Biroul Național al USR și președinte USR Franța-Elveția. Iar Octavian Berceanu, fost șef al Gărzii de Mediu, a fost suspendat din partid după ce a criticat modul cum a fost întocmită lista de candidaturi pentru alegerile europarlamentare, legându-se și de faptul că președintele Cătălin Drulă a pus-o din pix pe Elena Lasconi în fruntea listei, apoi, tot fără să apeleze la votul Biroului Național, a exclus-o de pe aceeași listă.
Elena Lasconi a devenit membru USR la începutul anului electoral 2020.
Cătălin I. Butoiu

Citește și Doamnă primar Lasconi, aveţi „respectul” nostru. Puteţi să-l luaţi cu lămâie

Citește și Oana Lasconi: „Sunt o bisexuală mândră, care a iubit mulți bărbați minunați, multe femei”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *