Web Analytics
scris joi, 07.12.2023

Lasconi a închiriat patinoar pentru o lună, la Câmpulung

Instalația a costat 107. 368 lei și va fi livrată de o firmă din Constanța

Devenită tradiție în acest mandat, amenajarea unui patinoar în centrul Câmpulungului, în perioada sărbătorilor de iarnă, nu va lipsi nici în acest an, în pofida austerității impusă de Guvern și regăsită sub poalele Mateiașului.
Invocate deseori pentru a explica neînceperea ori sistarea unor lucrări sau a organizării unui concert de Crăciun, măsurile luate de Executiv și-au găsit efectele înlăturate prin gesturile unor firme care au sponsorizat municipalitatea pentru a oferi câmpulungenilor posibilitatea de a aluneca pe gheață nu doar pe trotuare, ci și pe un patinoar ecologic cu suprafața de 300 de metri pătrați. Acesta va fi furnizat de o societate comercială din Constanța, tariful cumpărării directe a închirierii fiind de 107.368 lei. Practic, a fost închiriat un patinoar pentru o lună de zile aferentă sărbătorilor de iarnă.

Lasconi a închiriat patinoar pentru o lună, la Câmpulung

Două firme au sponsorizat achiziția patinoarului

Procedura achiziției a durat 28 de minute și s-a derulat pe 28 noiembrie. Potrivit unei situații a contractelor de sponsorizare prezentată public în urma unui puseu de transparență al administrației locale, cu o zi înainte s-au primit sponsorizări în valoare de 110.000 de lei, 50.000 de lei provenind de la SILDVB Berevoești, iar 60.000 de lei de la Sorama Bussines Rom Câmpulung.
Astfel s-au evitat austeritatea impusă și situația în care edilul Câmpulungului și-ar fi vândut ceva, după cum a spus, pentru a oferi copiilor bucuria patinajului.
C.I.B.

Citește și Elena Lasconi a divorțat după patru ani de tatăl fiicei sale. „Cu mintea de acum, nu m-aș fi căsătorit deloc”

Citește și Fiica Elenei Lasconi, despre relația cu mama ei: „Nu m-a crescut. Nu a făcut-o. M-a abandonat”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *