Web Analytics

LACTAG – un brand recunoscut al Argeșului cu o tradiție de peste 50 de ani

de | 13.07.2020 14:19 | Actualitate

„Laptele Lactag e lapte! Cel mai lapte!.L-ai gustat și ți-ai amintit imediat de gustul adevărat al laptelui de la țară. Acum trebuie să guști smântâna. Și da, neapărat și brânzica Făgăraș. Apoi vei fi curios cum e laptele bătut. Deci da! Trebuie să guști din toate!”

În prezent, Lactag înseamnă mai mult decât produse lactate, compania având două unități de producție: o fabrică de prelucrare a laptelui situată în orașul Costești, județul Argeș, și o fabrică de prelucrare a cărnii situată în județtul Dolj, în apropiere de municipiul Craiova.

De asemenea, Lactag S.A Costești deține și o rețea de magazine proprii situate în sudul țării, sub denumirea „Pe gustate”.

Din iunie 2012 și până în prezent, programele investiționale au vizat retehnologizări în cele două fabrici, dezvoltarea și dotarea unei forțe de vânzări care să acopere jumătatea de sud a României, dezvoltarea și dotarea sectoarelor de achiziție materii prime și distribuție, implementarea unui sistem informatic performant care să acopere nevoile specifice în configurația (Fabrica de Lapte, Fabrica de Carne, Rețeaua de magazine proprii, Distribuția), creșterea notorietății brandurilor “Lactag”, “Pe gustate”, “Bueno”.

Lactag S.A Costești oferă tuturor argeșenilor produse românești pe ambele segmente de Lactate și Mezeluri, făcute după rețete tradiționale de odinioară!

Pe site-ul www.lactag.ro poți vizualiza cataloagele și produsele noastre, iar dacă dorești să dezvoltăm o colaborare solidă stăm la dispoziție pe următoarele căi de contact:

Sediul Central – Strada Progesului nr 24, Costești, județul Argeș,

Fabrica de mezeluri “Pe Gustate” – Com. Cârcea , str. Pacii, nr. 4-6, Jud. Dolj

prin e-mail: office@lactag.ro

telefon: +40 248 251 400

fax: +40 248 672 271

Like us on Facebook: https://web.facebook.com/Lactag/

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole