Web Analytics

Lăcomia dăunează grav mandatului… Consilierul judeţean Maria Cotenescu, în incompatibilitate

de | 28.03.2019 13:04 | Politica si Administratie

# Aceasta a încheiat contracte de 105.070 lei cu Spitalul de la Vedea, din postura de ales al județului și administrator la o firmă privată

Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, conflictul de interese şi avere nejustificată în cazul a 19 aleşi locali. Printre aceştia se află şi doi argeşeni.
Maria Cotenescu, consilier judeţean şi fost consilier local la Câmpulung, a fost găsită în stare de incompatibilitate, Agenţia menţionând faptul că „în perioada exercitării mandatului de consilier judeţean (2016 – 2020), o societate comercială la care persoana evaluată deţine calitatea de asociat şi funcţia de administrator (n.r.: IATSA Dacia SA Câmpulung) a încheiat două contracte de furnizare în valoare totală de 105.070 lei cu Spitalul de Psihiatrie «Sf. Maria» Vedea, aflat sub autoritatea Consiliului Judeţean Argeş”.
Al doilea ales local argeşean vizat de ANI este Mihai Radu, fost consilier local la Cepari, care „în perioada 26 iunie 2012 – 23 iunie 2016 a exercitat simultan funcţia de consilier local şi calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul Compartimentului Întreţinere din aparatul de specialitate al primarului comunei Cepari”.
Cătălin Ioan Butoiu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii