Web Analytics

La volan sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere

de | 27.03.2017 09:43 | Actualitate

politia balilestiPoliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni, l-au depistat pe DJ 732 pe raza comunei Bălilești, pe numitul B.I.A. de 24 de ani din comuna Bălilești, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Racovița pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și art. 336 din Codul Penal.

De asemenea, de reținut că în ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 122 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 36.005 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 12 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole