Web Analytics

La volan fără permis în Pitești, Costești și Bughea de Sus

de | 17.01.2020 11:38 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 248 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 70.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 19 permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 30 de ani, din Mărăcineni, care conducea un autoturism pe strada Calea București, de pe raza municipiului Pitești, având dreptul de a conduce suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești au depistat un bărbat de 72 de ani, din Costești, care conducea un autoturism pe D.N. 65 A, pe raza localității de domiciliu, având dreptul de a conduce suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr de 17 ani, din Bughea de Sus, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii