Web Analytics

La un an de mandat, Lasconi s-a lăudat şi cu demolarea garajelor

de | 29.10.2021 10:42 | Actualitate, Politica si Administratie

Prezentarea unui raport de activitate la trecerea unui an de mandat i-a oferit Elenei Lasconi de la Câmpulung ocazia să indice mai mult planuri decât realizări. Un lucru normal, în condițiile în care proiectele îndrăznețe nu se realizează într-un timp scurt. În fapt, la realizări sunt trecute demolarea unor garaje, cadastrarea străzilor, dublarea numărului de ședințe de consiliu, aprobarea unor cereri de racordare la rețeaua de gaze și manifestări dedicate evenimentului ”Câmpulung – Capitala Scrisului Românesc”.

Conform prezentării, valoarea proiectelor avute în vedere de primăriță și aflate în diverse stadii, de la întocmire de documentații la procedură de achiziție, este de câteva sute de milioane de lei! Cum bugetul local are disponibilitate doar pentru lucrări mici, de sute de mii de lei, ținta o reprezintă atragerea de fonduri guvernamentale și europene nerambursabile în cadrul unor programe diverse de finanțare.

Citește și Opoziţia din Câmpulung foloseşte artilerie grea / Trei petiţii la Curtea de Conturi pentru activitatea primăriţei Lasconi

A dat de pământ cu foștii primari

Abilă comunicatoare, primărița Câmpulungului a evidențiat câteva aspecte pozitive ale primului an de mandat prin comparații care să amplifice mesajul. Astfel, vorbind despre banii primiți de la Guvern pentru lucrări la Bulevardul ”Pardon” și strada Drăcești, cu o valoare de zece milioane de lei, Lasconi a indicat faptul că din impozite și taxe locale Câmpulungul adună doar 5,78 de milioane de lei. Apoi, indicând extinderea rețelei de gaze și numărul de străzi cadastrate, primărița a comparat primul ei an de mandat cu cei cinci ai lui Liviu Țâroiu și cei unsprezece ai lui Călin Andrei. Diferențele arătate sunt foarte mari în defavoarea foștilor primari.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Despre cum le promite Lasconi cozonac unora care își permit doar pâine

Citește și Lasconi face revoluţie urbanistică la Câmpulung! Începe să demoleze sute de garaje ilegale

 

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii