Web Analytics
scris sâmbătă, 15.06.2024

La teatrul din Pitești ne dau întâlnire „Cumetrele”

Sâmbătă, 15 iunie, la ora 19, pe scena din Sala Mare a Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești urcă din nou „Cumetrele”, într-un spectacol care garantează buna dispoziție. 

La teatrul din Pitești ne dau întâlnire „Cumetrele”

Piesa ce poartă amprenta regizorală a lui Attila Vizauer are – potrivit unui comunicat de presă al teatrului – următoarea prezentare:

La o întâlnire „ca între fete”, douăsprezece personaje feminine își trădează adevăratele caractere. De la ce a pornit totul: bucuria uneia stârnește invidia celorlalte.

Citește și: Pitești. Târg de carte pentru copii, în fața Bibliotecii

Germaine are norocul unui câștig uriaș. Își face planuri, visează la schimbări majore și la obiecte luxoase, dar dorește să împărtășească bucuria câștigului și cu „prietenele” sale. Întâlnirea lor devine un prilej de eliberare a frustrărilor, de discuții aprinse.

Pe toată durata „petrecerii”, ies la iveală probleme personale, traume, neîmpliniri și sentimente reprimate. Spectatorii fac cunoștință cu personaje fățarnice, cu caractere total opuse.

Conversația femeilor este condimentată cu bancuri fără perdea, cu apropouri și vorbe directe, cu sfaturi de viață și ironii, iar spectatorii au parte de o comedie pe cinste.

Distribuția: Mirela Popescu, Andreea Drugulescu, Paula Chirilă, Daniela Butușină, Adriana Drugulescu, Cornelia Niculescu, Daniela Marinache, Olga Podaru, Alina Diaconu, Mirela Dinu, Luana Lute, Lia Deaconu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită