Web Analytics

„La Spitalul Judeţean, se constată o serioasă lipsă de management performant”

de | 16.08.2017 18:40 | Politica si Administratie

3 miutescu# Miuţescu – despre cazul asistentei isterice care a decredibilizat sistemul de sănătate argeşean
Ceea ce s-a întâmplat vinerea trecută, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Argeș, când o bătrână de 78 de ani și-a pierdut cunoştinţa în timp ce aștepta  pe hol în căldură, să fie preluată de un medic, iar o asistentă, în loc să îi acorde primul ajutor a început să strige la pacienți, a provocat vii reacții în rândul argeșenilor.

Mai ales că multora li s-au întâmplat sau au asistat la situații asemănătoare, când, în loc de alinare, au primit vorbe aspre din partea cadrelor medicale. Dornici să aflăm părerea unui consilier județean, pentru că Spitalul Județean e finanțat de Consiliul Județean, i-am cerut un punct de vedere liberalului Adrian Miuțescu.

„Speram ca majorarea salariilor să se vadă și în calitatea serviciilor”

„În calitate de consilier județean dar și de om, de cetățean, consider că este inadmisibil și regretabil ce s-a întâmplat și a văzut toată țara! Cei din conducerea spitalului ar trebui să ia măsurile care se impun pentru ca asemenea situații să nu se repete. Cred că, din ceea ce am constatat în ultimul timp, sunt foarte multe problemele care ar trebui îmbunătățite la Spitalul Județean și, în general, în zona sănătății din Argeș. Îmi aduc aminte de acea situație cu copiii de la Spitalul de Pediatrie.  Nu s-a mai spus absolut nimic. La conducerea Direcției Sanitare nu s-a întâmplat nimic, nu s-au schimbat lucrurile… Iată că se constată o serioasă lipsă de management performant, de măsuri, chiar atunci când se impun. Cei care conduc Consiliul Județean, mai ales că președinția e deținută de un domn care este și din domeniu, ar trebui să vadă ce se întâmplă la nivelul județului Argeș. Trebuie să ne folosim competențele și pregătirea, acolo unde suntem, și să arătăm lucrul ăsta. Eu, după majorarea salariilor, am sperat și ca aceasta  să se vadă și în calitatea serviciilor , atât la nivelul Consiliului Județean cât și de acolo în jos!”, a declarat Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș și principala voce a opoziției.  

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii