Web Analytics

La Renault Day, directorul Dacia şi-a dăruit cravata unui angajat

de | 4.07.2018 19:14 | Economie

12 renault day 1 125116.500 de vizitatori, un record absolut, s-au înscris la Renault Day, eveniment ce avut loc duminică, 1 iulie, pe platforma Dacia de la Colibași. O mare de oameni a luat cu asalt porţile indicate de organizatori pentru accesul celor care doreau să viziteze uzina, dar şi să se distreze în compania angajaţilor şi a conducerii companiei, care merită toate aplauzele pentru tot ce s-a întâmplat.

De altfel, Antoine Doucerain, directorul general al Automobile Dacia, a şi demonstrat cât este de iubit pe platforma de la Dacia după ce şi-a prezentat discursul în limba română şi a fost îndelung aplaudat de public. 

“Dacia a devenit o marcă internațională cu record de vânzări pe piețele cele mai exigente. Suntem în țara unde noul Duster a fost conceput, testat, industrializat și produs. Cinci generații de modele au fost fabricate la Mioveni, de la Dacia 1100 la noul Duster. Veți avea ocazia să vedeți câteva modele care fac parte din patrimoniul istoric al Dacia. Sunt  prezentate cu mândrie de colegi. Aș dori să le mulțumesc tuturor pentru munca excelentă  cu care s-au angajat pentru proiectul acesta dificil, dar atât de frumos. Vă mulțumesc tuturor pentru pasiunea și mândria voastră, care au făcut Dacia să fie întotdeauna în inimile românilor. Și eu iubesc Dacia foarte mult”, a spus directorul general de la Dacia.

Provocat de Măruţă, Antoine Doucerain i-a oferit fără să stea pe gânduri cravata preferată unui salariat a cărui zi aniversară era şi, în schimb, un bărbat din public i-a dăruit cravata sa, despre directorul a spus că „este mai bine că este cu maşini”, ceea ce a stârnit amuzamentul celor prezenţi.  Apoi Măruţă şi Şhurubel l-au adus pe scenă pe Viorel Salan, manager de teste la Dacia, care a prezentat parada maşinilor de colecţie, paradă ce a debutat, bineînţeles, cu prima maşină ieşită pe bandă în 1968, Dacia 1100. Dacia Logan, cea care a făcut trecerea la perioada modernă, a fost prezentată pe acordurile celebrei melodii a lui Dan Spătaru “Drumurile noastre, toate”.

12 renault day 1251Pe aceeaşi scenă au urcat şi două componente ale echipei naţionale de fotbal, care i-au dăruit directorului general o minge cu autografe. Au făcut apoi câteva pase cu el pe scenă, arătându-se uimite de îndemânarea directorului împătimit de ciclism şi handbal.
Foarte mulţi copii, unii în cărucior sau purtați în brațe, au fost aduşi de părinţii lor la Renault Day. Cei mai mari au avut la dispoziție tobogane gonflabile, iar cei mai curajoși dintre ei s-au plimbat cu karturile ori s-au jucat cu mașinuțe teleghidate. Vizitatorii au avut ocazia  de a conduce diferite modele produse de Grupul Renault, la Renault Day fiind prevăzut un traseu pentru testarea acestora, cu ajutorul unor monitori specializați.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii