Web Analytics
scris joi, 25.07.2024

La Pitești Arena urmează Supercupele la handbal. „La feminin vom avea aici trei reprezentante ale României în Liga Campionilor”

La mai puțin de o lună de la competiția FIBA U20 EuroBaschet Masculin, Divizia B, desfășurată la Pitești Arena, pentru care municipalitatea a primit un premiu (pentru găzduire și ospitalitate), în aceeași frumoasă sală polivalentă a municipiului reședință de județ vor fi programate alte evenimente de prestigiu.

La Pitești Arena urmează Supercupele la handbal. „La feminin vom avea aici trei reprezentante ale României în Liga Campionilor”

Citește și: 15 din 16 echipe din Liga 1 de fotbal au o firmă de pariuri pe tricouri

Concret, Supercupa la handbal feminin va avea loc la Pitești Arena, la 22-23 august, iar conform tragerii la sorţi de miercuri, în semifinale se vor duela Rapid Bucureşti – Gloria Bistriţa şi Dunărea Brăila – CSM Bucureşti. Meciurile vor avea loc pe 22 august, iar finala pentru trofeu o zi mai târziu.

La masculin, tot la Pitești Arena, este prevăzut acelaşi sistem, însă în intervalul 24-25 august. În semifinale vor juca Minaur Baia Mare – Potaissa Turda, respectiv CSM Constanţa – Dinamo Bucureşti. Finala pentru trofeu va avea loc la 25 august.

La feminin vom avea aici trei reprezentante ale României în Liga Campionilor, CSM Bucureşti, Rapid Bucureşti şi Dunărea Brăila. Cea de-a patra echipă va fi de la Bistrița Năsăud. Președintele Consiliului Județean de la Bistrița m-a sunat și mi-a spus că va fi prezent aici în ambele zile, și dl ministru al Digitalizării, Bogdan Gruia Ivan. Îi așteptăm cu plăcere” – a spus Cristian Gentea.

Primarul a adăugat că apoi „o să intrăm în competiții europemne. Atâta timp cât echipa noastră de baschet va juca direct în grupă, cu Oradea, cu o echipă din Estonia și cu una din Polonia”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită