Web Analytics
scris joi, 10.08.2023

La Piteşti, abonamentul de transport public poate fi asociat cardului bancar

Călătorii pot să achiziționeze un abonament de transport public de la Publitrans 2000 SA și să-l utilizeze direct de pe cardul bancar de pe care a fost cumpărat. Accesând link-ul https://www.publitrans2000.ro, călătorul selectează tipul de abonament dorit și face plata online cu cardul. Sunt puse la dispoziția călătorilor trei tipuri de abonamente: abonament de o zi – 10 lei; abonament pe o lună – 80 lei; abonament pe un an – 800 lei.

La Piteşti, abonamentul de transport public poate fi asociat cardului bancar

De la momentul confirmării plății, cardul de pe care s-a efectuat plata este asociat abonamentului selectat și poate fi utilizat pentru validare în mijloacele de transport în comun din Pitești, începând cu ziua imediat următoare sau cu orice altă zi selectată. Validarea abonamentului asociat cardului bancar se poate face prin simpla apropiere a cardului bancar sau a oricărui dispozitiv inteligent de tip telefon, ceas, brățară care permite plăți. Odată cu apropierea cardului de validator, acesta afișează informația „Abonament validat” și termenul până la care abonamentul este valid.

Cristian Gentea: „Va avea un răspuns bun din partea tinerilor, în special”

„Estimăm că o asemenea soluție inteligentă de plată a abonamentului transportului public va avea un răspuns bun din partea tinerilor, în special, dar și a persoanelor active profesional. Avem transport metropolitan, avem flotă nouă de autobuze, susținem dezvoltarea tehnologică și funcționalitățile care oferă piteștenilor accesibilitate mare și facilă la transportul public”, a declarat Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești.
M.S.

Citește și Zona metropolitană a Piteştiului s-a mărit! Primarii Cristian Gentea şi Nicolae Velcea au luat autobuzul spre Ştefăneşti

Citește și De la 1 august, curse suplimentare în transportul metropolitan

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită