Web Analytics

La Mioveni cântă Vlăduța Lupău, Viorica și Ioniță de la Clejani

de | 25.02.2022 17:45 | Actualitate

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Centrul Cultural Mioveni, Consiliul Local și Primăria orașului au pregătit un eveniment de excepție, conceput atât pentru doamne, cât și pentru domni, la care participă artiști inspirați de universul feminin.

Evenimentul va avea loc duminică, 6 martie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor Mioveni. În compania artiștilor Vlăduța Lupău împreună cu Rapsozii Maramureșului și Viorica de la Clejani alături de Ioniță și Taraful de la Clejani, autoritățile locale garantează o seară de neuitat, pe care să o petreceți la Mioveni! Atmosfera va fi completată de Ansamblul “Plai de Dor” al Centrului Cultural Mioveni și de Ansamblul Profesionist “Dorul”.

Citește și CS Mioveni joacă duminică la Botoșani în antepenultima etapă a sezonului regular

Biletele se vor pune la vânzare începând de luni, 28 februarie, la Centrul Cultural Mioveni, iar în ziua spectacolului se vor găsi și la Sala Sporturilor Mioveni. Prețul unui bilet este 20 lei. Accesul în sală este condiționat de normele de sănătate impuse de situația pandemică, în limita admisă a locurilor disponibile.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Păi,mufelor,vouă va arde de cântat si de frecat menta,cand războiul e la granita?curva de Lupau,probabil ii face un oral primarului

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *