Web Analytics

La Gaudeamus, pasionații de lectură sunt așteptați pentru o nouă incursiune în Lumea Dacia

de | 22.11.2017 10:14 | Actualitate

dacia gaudeamusDedicat familiilor, dar și celor cu spirit de aventură, modelul Logan MCV Stepway poate fi testat de vizitatorii standului Dacia. Ateliere educaționale, lansări de carte, „Cele mai frumoase cărți din România” sunt atracțiile cu care Dacia vine la Gaudeamus. Invitați speciali ai ediției din acest an: Dana Rogoz și Virgil Ianțu.

Dacia călătorește nu doar în cele 44 de țări unde este comercializată, ci și la Gaudeamus. Timp de cinci zile (22 – 26 noiembrie), Dacia dă întâlnire pasionaților de educație în standul său, creat special pentru această ediție ca o incursiune în Lumea Dacia.

Amplasat chiar la intrarea în pavilionul central al complexului Romexpo din București, standul Dacia oferă ocazia de a descoperi mai mult decât o lume a informațiilor diverse și interesante, prezentate într-un cadru inedit de personalități apreciate de publicul tânăr.

O serie de concursuri organizate în fiecare dintre cele cinci zile ale târgului le va oferi câștigătorilor ocazia de a se așeza la volanul unei Dacia Logan MCV Stepway și de a descoperi cum se comportă la drum unul dintre cele mai apreciate modele ale mărcii.

În plus, vizitatorii care vor posta pe pagina lor de Facebook, alături de hashtag-urile dedicate #DacialaGaudeamus și #Lumea Dacia, fotografia proprie realizată în zona foto de la standul Dacia, vor putea intra în concurs pentru marele premiu: un weekend cu Dacia Logan MCV Stepway.

Dana Rogoz și Virgil Ianțu, personalități ale industriei de televiziune, vor încânta copiii de-a lungul a două ateliere educaționale tematice. Nu în ultimul rând, la standul Dacia vor fi expuse, în două biblioteci, volumele proiectului itinerant „Cele mai frumoase cărți din România”. Acest proiect cultural, cu desfășurare anuală, este dedicat designului de carte și dimensiunii artistice a cărții văzute ca obiect.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii