La Călinești s-a organizat concurs de recitări, cu ocazia zilei de naștere a lui Eminescu

de | 15.01.2022 13:39 | Actualitate, Cultura, Home

Cu ocazia zilei de naștere a marelui poet Mihai Eminescu, Primaria Calinesti, prin primar Mihai Georgescu și Căminul Cultural, prin director Lavinia Năstase, a organizat un concurs de recitări. La eveniment au participat peste o suta de copii, nu doar din Argeș, ci și din țara.

Concursul a depășit asteptarile organizatorilor prin numarul participanților, dar si prin emoția cu care copiii au recitat din poetul național.Pentru că majoritatea copiilor și-au arătat talentul, notele au fost pe măsura, astfel ca juriul a hotărât sa suplimenteze, sa dubleze sau chiar sa tripleze anumite premii.

Marele premiu a fost câștigat de Asociația Meșteșuguri populare de la Scoala Gimnazială Ștefan cel Mare.
Întreaga listă a premiilor AICI.

Acest articol este despre: calinesti,mihai eminescu,poet,recital

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș
Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș

Un incendiu puternic a izbcunit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna Valea Mare Pravăț. Incendiul s-a manifestat la acoperișul locuinței si la o camera de centrală. Pentru alimentarea cu apă, la locul interventiei se depladează încă o autospecială de stingere cu...

Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății
Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

La Municipalul câmpulungean nu se mai poate face nicio operație sau altă procedură medicală care presupune anestezie, după ce unul dintre medicii de Terapie Intensivă a fost detașat forțat la Județean, iar celălalt a intrat în izolare, având și ceva probleme de...