Web Analytics
scris joi, 21.03.2024

La Bradu a avut loc recepţia echipamentelor şi a materialelor didactice achiziţionate prin PNRR

Săptămâna trecută a avut loc recepția echipamentelor digitale și a materialelor didactice achiziționate prin proiectul „Dotarea cu mobilier și echipamente digitale a unităților de învățământ din comuna Bradu”, din Planul Național de Redresare și Reziliență.
Toate echipamentele vor fi montate și complet funcționale în următoarele zile. Valoarea totală a contractului de finanțare este de 693.942,99 lei cu TVA și au fost achiziționate:
– 48 sisteme desktop
– 26 table interactive
– 3 laptop-uri
– 25 sisteme de sunet
– 25 camere video conferință
– 26 imprimante multifuncționale
– 23 scanere documente, etc.

La Bradu a avut loc recepţia echipamentelor şi a materialelor didactice achiziţionate prin PNRR

Așadar, vor fi dotate cu materiale didactice 22 săli de clasă, din care 10 săli clasă pentru învățământ preșcolar, 8 săli clasă pentru învățământ primar și 4 săli clasă pentru învățământul gimnazial, un laborator de informatică, un laborator de științe multidisciplinar (fizică, chimie, biologie), un cabinet multidisciplinar (geografie, istorie, matematică), un cabinet psihopedagogic și o sală de sport.
De asemenea, laboratoarele de chimie, fizică, bilologie, geografie, matematică, cabinetul de psihopedagogie și sala de sport vor primi dotări noi, constând în materiale de lucru pentru elevi (planșe, aparate, instrumente, substanțe chimice pentru experimente).
„Acest proiect este unul foarte important pentru comunitatea noastră. Viitorul se clădește pas cu pas în școlile noastre, iar atât cei mici, cât și cadrele didactice au nevoie de toată susținerea noastră pentru a evolua!”, spune primarul Dan Stroe.
M.S.

Citește și Comuna Bradu, la bilanţ. Primarul Dănuţ Stroe: „A fost un an bun”

Citește și Finanţare prin PNRR pentru reabilitarea Liceului cu Program Sportiv din Piteşti

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *