Web Analytics
scris joi, 21.12.2023

Comuna Bradu, la bilanţ. Primarul Dănuţ Stroe: „A fost un an bun”

Dănuț Stroe, primarul comunei Bradu, a prezentat activitatea și principalele proiecte derulate în localitate pe parcursul acestui an, luni, 18 decembrie, în cadrul unei conferințe la primărie.
„A fost un an bun”, este concluzia edilului, care, însă, și-ar fi dorit să demareze mai multe investiții, impedimentul fiind creșterea prețurilor de câteva ori.
Comuna Bradu a avut în 2023 un buget de 39 de milioane de lei, 16 milioane de lei fiind alocate pentru investiții. Printre proiectele demarate din fonduri locale sau din fonduri PNRR și „Anghel Saligny” se numără extinderea de utilități publice, extinderea rețelei de apă, canalizare menajeră și pluvială, amenajarea trotuarelor pe drumul județean, modernizarea unor străzi, construirea unui loc de joacă modern pe strada Livezilor din spatele Târgului Săptămânal, aderarea la transportul public metropolitan, bazele unui centru de zi pentru copiii cu dizabilități etc.
Primarul Dan Stroe și-ar dori ca la Bradu să fie înființat și un adăpost pentru animale. Edilul a mulțumit echipei din Primărie și Consiliului Local pentru că au sprijinit proiectele. Dănuț Stroe și-a anunțat și candidatura pentru alegerile din 2024.
M.S.

Comuna Bradu, la bilanţ. Primarul Dănuţ Stroe: „A fost un an bun”

Citește și Suspiciuni de corupţie pe axa Ion Georgescu-Republica Moldova. Primăria Mioveni a finanţat grădiniţa din Măgdăceşti, construită pe un teren cumpărat la suprapreţ de la soţul primăriţei Liuba Cojocaru

Citește și Primarul Cristian Gentea: „Vom beneficia de 5,6 milioane de euro pentru investiții în domeniul infrastructurii sociale”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *