Web Analytics
scris joi, 18.04.2024

La 30 de ani de „Jurnal de Argeş”, George Caval ne dedică „Jocuri de Jurnal”

La 30 de ani de apariție neîntreruptă a „Jurnalului de Argeș”, George Caval, președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, ne asigură de prețuirea sa. Și o face într-un fel aparte, dedicându-ne gânduri adunate în „Jocuri de Jurnal”…
„30 ani! Puțin, mult, de fapt o infinitate… de ani, de prieteni, de muncă, de idei, de… infinit. Vă prețuiesc că existați în viața mea, cu paginile voastre unice, cu ordonarea subiectelor în amestec și ordine, într-o necunoscută aparte: Jurnalul de Argeș!
Vă CITESC, dragilor! Vă AȘTEPT, miercurea… de ce? Nu pot să răspund… De… infinit… de infinitul vostru nebun, imprevizibil și frumos, de subiectele voastre, de așezarea voastră în pagină, de simplitatea voastră, care mă încurcă uneori în necunoscut… Ai cui sunteți? Membri ai Camerei de Comerț de… mereu… pentru mereu… Mulțumesc, Cristi&Gabi!
Un cititor în așteptarea următorului număr… G”

La 30 de ani de „Jurnal de Argeş”, George Caval ne dedică „Jocuri de Jurnal”

Citește și La 30 de ani de „Jurnal de Argeş”, ÎPS Calinic ne-a urat „spor binecuvântat!”

Citește și La 30 de ani de „Jurnal de Argeş”, avocatul Sorin Vişinescu ne-a urat: „Să fiţi cu toţii sănătoşi şi lesne victorioşi în tot ce întreprindeţi!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită