Web Analytics
scris duminică, 22.10.2023

La 16 ani, arestat la Piteşti pentru ultraj! A lovit un jandarm la instanţă!

Joi, 19 octombrie, un minor în vârstă de 16 ani, din Lunca Corbului, care se afla la sediul unei instanțe de judecată, unde era însoțit de mama sa, a fost evacuat în afara sediului de către cei cu atribuții în acest sens din cadrul Jandarmeriei Argeș, dar l-a lovit pe unul dintre jandarmi.

La 16 ani, arestat la Piteşti pentru ultraj! A lovit un jandarm la instanţă!

Citeşte şi: O zi tragică! Medicii de la Câmpulung au luptat ore în şir să-l salveze pe rănitul de la raliu. „Părea că totuși există o șansă”

Prin urmare, în această cauză a fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Şi a fost întocmit dosar penal pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeş, după administrarea probatoriului, vineri, 20 octombrie, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore a minorului de 16 ani, în sarcina acestuia fiind reținută săvârșirea a două acte materiale ale infracțiunii de ultraj, precum și a infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Iar sâmbătă, 21 octombrie, băiatul a fost prezentat în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a dispus – cum spuneam – arestarea preventivă pentru 30 de zile.

IPJ Argeş mai menţionează că şi mama minorului, în vârstă de47 de ani, este cercetată, în stare de libertate, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *