Web Analytics

L-a prins radarul, iar polițiștii au găsit mai multe nereguli la mașină

de | 1.02.2023 15:32 | Actualitate, Home

Argeșean depistat în timp ce conducea cu 140 km/h pe un drum județean și avea mai multe nereguli la mașină. Marți, 31 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș l-au depistat pe bărbatul de 31 de ani, din comuna Pietroșani, pe DJ 731.

„De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că bărbatul nu avea asupra sa documentele prevăzute de lege, iar autoturismul în cauză avea aplicate folii neomologate pe geamurile laterale și lunetă, valabilitatea inspecției tehnice periodice era expirată și avea netranscrisă transmiterea dreptului de proprietate în termenul legal de 90 de zile de la data dobândirii dreptului de proprietate asupra vehiculului”, a transmis IPJ Argeș.

Bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 5.510 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de a conduce. De asemenea, a fost retras și certificatul de înmatriculare al autoturismului.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *