Web Analytics

KTM 390 DUKE ’21 – O motocicletă Entry-Level

de | 15.09.2021 13:36 | Actualitate

Autoturismele au reușit să capete o nouă față în acest an, iar tehnologia din industrie a fost dusă la cote maxime. Ultima generație de motociclete de pe piață dă dovadă de o inovație maximă din partea companiilor. Acestea au reușit să îmbine experiența cât mai fascinantă cu puterea care învinge orice bariere. Astfel a apărut și motocicleta KTM 390 DUKE ‘21, un model de tip Naked, creat de către unii dintre cei mai creativi și experimentați membrii ai companiei KTM.

Caracteristici tehnice:

KTM 390 DUKE ’21 vine la pachet cu un motor compact și ușor, în 1 cilindru, 4 timpi, 373 cc, 44 cai putere, cu răcire pe lichid și o cutie de 6 viteze modernă. Frâna față este pe disc, etrier cu 4 pistoane și cursă 320mm, iar cea spate tot pe disc, etrier cu un piston, cursă 230mm. Suspensia față este de tip WP APEX 43, cu o cursă de 142 mm, iar cea spate de tip WP APEX, cu monoamortizor și o cursă de 150mm. Modelul este dotat cu sistem ABS (Supermoto ABS) Bosch 9.1 MP cu două canale ABS. În premieră în clasa sa, KTM 390 DUKE deține un display TFT multicolor inovator, care își adaptează automat culoarea în funcție de condițiile de lumină și care afișează toate informațiile necesare pentru a-i face viața riderului una mult mai ușoară.

Avantaje:

Alegerea ideală pentru începători

Cu un motor nici prea puternic, dar nici prea slab, foarte compact și practic, acest model va fi pe placul oricărui nou-venit în echipa iubitorilor de aventură pe două roți, precum riderii A2.

Un raport bun calitate preț

Acest vehicul vine la un preț avantajos, disponibil pentru buzunarul oricărui cumpărător. El poate fi achiziționat în rate și poți apela chiar și la programul Rabla Clasic pentru motociclete, adică vei primi un tichet în valoare de 5.500 de lei pentru casarea unei mașini vechi, utilizabil pentru achiziția unei motociclete sau scuter nou cu noxe emise de maximum 125g CO2/km în regim WMTC. Acest model este eligibil acestor cerințe.

Consum mic și autonomie mare

Rezervorul este unul mare în comparație cu motorul compact, de până la 13.4 L, destul de larg cât să ofere o autonomie de 300 km. Consumul de combustibil este unul mic, de 3,46 L/100 km, așadar, pe lângă prețul extrem de scăzut, bugetul tău va profita și de plinurile mai rare.

Măsuri de siguranță

Pentru un conducător neexperimentat, controlatul unui vehicul pe două roți poate fi puțin dificil. Așadar, riscul de accident este și el unul mai mare. Totuși, există diverse modalități pentru a evita accidentările grave. Pe lângă faptul că va trebui să conduci prudent, cu o viteză modestă și fără a fi sub influența anumitor substanțe, trebuie să dispui și de un echipament specific, format din cască, geacă moto, mănuși moto și cizme moto (toate sunt obligatorii). Pentru siguranță în plus, îți poți achiziționa genunchiere și cotiere. Odată ce te-ai asigurat că totul este în regulă și ești pregătit să pornești la drum, bucură-te de vehiculul tău și învață să te relaxezi din nou.

Sursa foto: www.ktm.com

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii