Web Analytics

KTM 1290 SUPER ADVENTURE R, regele aventurii enduro

de | 5.11.2021 12:46 | Actualitate

Constructorul austriac a scos „armele” pentru a îndeplini exigențele celor mai pasionați rideri care caută distracția pe trasee lungi, sub forma unei motociclete care vă permite să explorați zonele cele mai puțin practicate, presărate cu diverse obstacole off road. KTM 1290 SUPER ADVENTURE R reprezintă vârful de lance al gamei de motociclete KTM adventure tourer. Producătorul a împachetat un motor serios de 1300 cc în cel mai avansat șasiu enduro din industrie. Pe piață veți descopri lineup-ul complet de motociclete KTM la prețuri competitive, alături de cele mai noi echipamente moto / off road de protecție pentru rideri.

KTM 1290 SUPER ADVENTURE R promite să își ducă riderul la destinație și beneficiază de inginerie la nivel ridicat pentru a putea străbate până și cele mai provocatoare terenuri, cu o abilitate de neegalat și cu performanță de top. Pe scurt, o propunere pentru cei mai temerari dintre piloți de a-și valorica potențialul și de a-și depăși limitele. KTM 1290 SUPER ADVENTURE R este o motocicletă puternică și complet pregătită să vă ducă oriunde pe planetă. Acest model de Adventure bike a fost supus testelor de către riderul profesionist Chris Birch, care a pornit din raiul Noii Zeelande spre restul lumii pentru a realiza un review detaliat despre unitatea de putere din dotare.

Cuplul formidabil și puterea incredibilă de 160 CP ale motorului LC8 cu performanță dovedită, cel mai ușor și compact de pe segmentul său, reprezintă atuurile principale oferite riderilor pasionați de viteză pe două roți. KTM 1290 SUPER ADVENTURE R este un vehicul „verde” care se conformează normelor Euro 5 și oferă un interval de service la 15 000 km, precum și un consum eficient de combustibil. Motorul în 2 cilindri, 4 timpi, 1301 cc răcit cu lichid vine cuplat la o cutie cu 6 viteze. Pilotul dispune de pornire electrică. Conform datelor furnizate de producător, motocicleta 1290 SUPER ADVENTURE R oferă un consum de 5.7 l / 100 km și emisii CO2 în jur de 134 g / km.

Cadrul trellis din oțel cu crom molibden de greutate redusă a primit optimizări pentru a fi o component ultra puternică din dotarea lui 1290 SUPER ADVENTURE R. Ghidonul din aluminiu lat și ajustabil este perfect pentru a petrece multe ore în șa. Livrează control crescut și confort fără compromisuri. A fost conceput special pentru a un comportament aerodinamic optim când vine vorba despre pilotarea la viteze înalte. Farul cu LED frontal și luminile de zi oferă vizibilitate foarte bună și confer un look distinctive acestei motociclete KTM în ediție limitată. Suspensiile WP XPLOR, ambele cu lungimea cursei de 220 mm în combinație cu frânele moderne asigură o manevrabilitate excelentă și control mărit în orice situație. Șaua are o înălțime de 880 mm.

Comunicarea rider – vehicul se realizează prin intermediul unui instrumentar de bord modern cu ecran TFT color de lățime 7 inch ultra rezistent la zgâriere. Fără egal în termeni de grafică și lizibilitate. Permite un acces facil și rapid la toate datele necesare călătoriei. Pilotul beneficiază de conectivitate via Bluetooth cu ajutorul aplicației dedicate KTM MY RIDE și poate asculta muzica preferată sau răspunde la apelurile de pe telefon. Unghiul ecranului TFT poate fi ajustat în funcție de preferințele pilotului.

Surse foto:

https://www.ktm.com/en-sg/models/travel/ktm-1290-super-adventurer2021.html

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii