Klaus Iohannis l-a invitat în România pe președintele Joe Biden

de | 15.06.2021 03:59 | Actualitate, Politica si Administratie

Preşedintele Klaus Iohannis l-a invitat în România pe preşedintele SUA, Joseph Biden. Cei doi oficiali au avut scurte întrevederi la summitului NATO de la Bruxelles. Potrivit şefului statului, Preşedintele Biden a dat asigurări că parteneriatul cu România este unul important şi foarte stabil.

 

 

 

CITEȘTE ȘI: Un judecător de la Curtea de Apel Pitești – anchetat de Inspecția Judiciară

 

 

 

 

“În cea de-a doua scurtă discuție pe care am avut-o cu președintele Biden l-am invitat în România, i-am spus că îmi doresc să continuăm discuția foarte bună pe care am început-o, în 2015 am avut prima întâlnire, atunci a fost vicepreședintele Biden, și că îmi doresc foarte mult să întărim parteneriatul strategic dintre România și Statele Unite ale Americii. A fost perfect de acord să încercăm să organizăm o astfel de întâlnire și m- a asigurat încă o dată de faptul că este foarte dedicat acestui parteneriat”, a declarat șeful statului. (A.N)

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii