Web Analytics

Jurnaliști, în poligon, la Zilele Jandarmeriei

de | 30.03.2018 12:20 | Actualitate

13

Jandarmeria Argeş organizează, în aceste zile, o serie de activităţi dedicate împlinirii, pe 3 aprilie,  a 168 de ani de la semnarea actului prin care domnitorul Grigore Alexandru Ghica a promulgat Legiuirea pentru Reformarea Corpului Slujitorilor în Jandarmi, document care marchează întemeierea Jandarmeriei Române.

Una dintre ele, Cupa Presei la Tir, desfășurată vineri, 30 martie, la Budeasa, a adus în poligon jurnaliști din aproape toare ziarele și televiziunile din Argeș.

Și chiar dacă arma lor este alta, jurnaliștii s-au descurcat, astăzi, cu pistolul, mai mult decât onorabil.

La FETE,  pe locul I s-a clasat Gabriela Neacşu, jurnalist la Absolut TV, locul II Maria Bokor -la Muscel Tv, iar pe locul III, Monica Sandu – Curierul zilei.

La BĂIEȚI,  pe locul I s-a clasat Valentin Şeban – la Muscel Tv, pe locul doi, Costi Tudor – Curierul zilei, iar pe locul III Răzvan Grigore – Muscel TV.

Pentru luni, 2 aprilie, de la ora 18, Jandarmeria argeşeană a pregătit un spectacol artistic aniversar la Centrul Multifuncţional, eveniment susţinut de artişti jandarmi si familiile ale acestora, iar marţi ,chiar de Ziua Jandarmeriei, în Piaţa „Vasile Milea”,  jandarmii vor prezenta o serie de exerciţii demonstrative specifice detaşamentului mobil de intervenţie (mascaţii), exerciţii de disciplinare şi de intervenţie susţinute de jandarmii-conductori şi câinii de serviciu.

Manifestările se vor încheia cu defilarea blocului de paradă pe itinerarul Teatrul „Aşchiuţă” – Piaţa „Vasile Milea”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii