Web Analytics
scris miercuri, 13.04.2022

Jurnalista Dana Chera, declarații despre divorț: „N-a fost greu! Știam că e ce trebuie! Știam ce simt! Știam ce îmi doresc!”

Jurnalista Dana Chera (fostă Grecu) s-a reîntors pe micile ecrane de curând, la postul Etno TV. Fiind din nou în prim-plan, Dana a vorbit pentru revista VIVA! despre divorțul de acum patru ani, când punea punct unui mariaj de 20 de ani.

Jurnalista Dana Chera, declarații despre divorț: „N-a fost greu! Știam că e ce trebuie! Știam ce simt! Știam ce îmi doresc!”

Citește și: Bogdan Minciunescu: „Aleg să urc pe trepte, nu să iau liftul, în carieră e mai sănătos aşa!

„N-a fost greu! Știam că e ce trebuie! Știam ce simt! Știam ce îmi doresc! Știam, cu experiența vârstei de 40 de ani, cum vreau să arate viața mea. Și l-am lăsat pe Dumnezeu să rezolve! Nu l-am încurcat”, a declarat jurnalista argeșeană. Totodată, realizatoarea TV nu a făcut comentarii detaliate despre fostul soț, Bogdan Grecu: „Sunt chestiuni care țin de rufele mele. Ele vor rămâne în dulapul meu. Țin de niște principii, pe care n-am să le încalc, decât dacă îmi ia Dumnezeu mințile! Nu știu cum trăiesc alții. În viața personală nu se aplică rețete. Fiecare știe ce vrea să facă în casa lui, cu casa lui. Eu atât pot spune – că, dacă te uiți cu atenție la oameni, știi care le este scopul în viață. Cine vrea bani face orice pentru bani, cine vrea liniște face orice pentru ea, cine vrea să iubească și să fie iubit, la fel… În funcție de asta, viețile se desenează și devin clare”, a mai declarat Dana Chera, pentru sursa citată.

Citește și: Facebook-ul şi politicienii de provincie

Jurnalista s-a recăsătorit la o lună de la divorț, cu un medic stomatolog din Piteşti, iar în vara anului 2018 a mai născut o fetiță.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...